Organizacje
Zarządzaj oddzielnymi obszarami roboczymi Blueputto, przełączaniem organizacji, ustawieniami, członkami i subskrypcjami, a także zacznij od 14-dniowego okresu próbnego i szablonów.

Organizacja to współdzielony obszar roboczy w Blueputto. Jej obiekty, dokumenty, członkowie, ustawienia i subskrypcja pozostają oddzielone od każdej innej organizacji, do której należysz.
Przełącz się do potrzebnego obszaru roboczego
Użyj przełącznika organizacji, gdy pracujesz z więcej niż jednym zespołem lub instytucją. Zmiana aktywnej organizacji aktualizuje treści i ustawienia widoczne w całej aplikacji.
Twoje imię i nazwisko, zdjęcie, język oraz motyw pozostają częścią Twojego własnego Konta i preferencji.

Przedstaw wyraźną tożsamość organizacji
Strona Ustawienia ogólne pokazuje aktualny plan i pozwala upoważnionym członkom zaktualizować nazwę oraz logo organizacji. Te szczegóły pomagają użytkownikom rozpoznać obszar roboczy w nawigacji i we współdzielonych miejscach.
Utwórz, dołącz, opuść lub zamknij
Strona Organizacje zawiera listę wszystkich obszarów roboczych połączonych z Twoim kontem. Stąd możesz utworzyć kolejną organizację, przełączyć się do niej albo opuścić tę, z którą już nie pracujesz.
Właściciele mogą także usunąć organizację, gdy można to zrobić bezpiecznie. Obszaru roboczego z aktywną płatną subskrypcją nie można usunąć, a także nie możesz usunąć ostatniej organizacji, której jesteś właścicielem.
Zacznij od użytecznego punktu wyjścia
Nowa organizacja obejmuje 14-dniowy okres próbny planu Scale oraz gotowe przykłady, takie jak foldery, kolekcje, etykiety, kategorie, statusy, szablony, projekt i modele danych.
Te elementy początkowe są zgodne z językiem organizacji i mogą zostać przemianowane, rozbudowane lub usunięte, gdy Twoja własna struktura zacznie nabierać kształtu.
